Close Close Preview

Your amazing online presence is right this way.

Create your profile
Capture who you are, what you do, and where you're going. All in one place.

Rune Steinkjellå

Rune Steinkjellå

Post- og Butikkmedarbeider

Coop Extra

4280 Skudeneshavn

Wing Ops Ass. i Luftforsvaret

Message
MENU ☰

Coop Extra

Post- og Butikkmedarbeider

Startet som ryddehjelp på lageret i 2008 og fikk stadig flere oppgaver med årene. Høsten 2011 ble jeg kurset i "Post i Butikk" og har siden hatt dette som min primære arbeidsoppgave. Har også jobbet en del i kassepunktet etter fylte 18 år. Arbeidet på Coop har vært spennende og variert, med mange ulike arbeidsoppgaver som krever ulike ferdigheter.

Career medium 05
Career
Career medium 06

Luftforsvaret

Wing Ops Ass.

Jobbet i førstegangstjenesten som Wing Ops. Ass. ved 135 Luftving og 335 Skvadronen på Gardermoen Flystasjon. Arbeidsoppgavene gikk ut på å
koordinere all militær flytrafikk som gikk gjennom basen, samt assistere alle fly ved å lage værpakker, varsle ulike etater og bestille nødvendige tjenester. Ble i mai 2013 beskikket Vingsoldat (VK) for mitt arbeid ved flystasjonen.

Career

IOGT Frivillighetssentralen

Barne- og Ungdomsarbeider

Har hjulpet til med å tilrettelegge og arrangere aktiviteter for barn og ungdom i sommerferiene 2010 og 2011. Var først og fremst engasjert i aktiviteter som innendørs klatring, trampet, fisking og ulike turer i skog og mark. Tilbudet var ment for unge som ikke hadde noe å gjøre på rolige sommerdager.

Career medium 06
Career

Universitetet i Stavanger (UiS)

Bachelor, Økonomi & Administrasjon

Pågående treårig utdanning innen Økonomiske og Administrative fag ved UiS. Forventet oppnådd bachelor innen Økonomi og Administrasjon ved utgangen av juni 2016.

Kopervik Videregående Skole

Studiespesialisering, Språk og Samfunnsfag

Spesialisering: Internasjonal Engelsk, Sosiologi og Sosialantropologi, Biologi 2, Samfunnsfaglig Engelsk, Sosialkunnskap, Tysk I + II