Close Close Preview

Your amazing online presence is right this way.

Create your profile
Capture who you are, what you do, and where you're going. All in one place.

Ruben Slot

Ruben Slot

Marketing & Communicatie (Stage)

PEC Zwolle

Zwolle Area, Netherlands, nl

Ik ben een enthousiaste, pro-actieve en leergierige student Marketing en Communicatie die ervan houdt nieuwe uitdagingen aan te pakken. Ik heb een professionele werkhouding; ik neem mijn werk serieus en ik wil er het beste van maken. Ik kan goed zelfstandig en in teamverband werken en ik houd ervan om prestaties neer te zette...

Message
MENU ☰

PEC Zwolle

Marketing & Communicatie (Stage)

PEC Zwolle heeft een rijke historie. In 1904 resp. 1906 werden in Zwolle de clubs PH en EDN opgericht. In1910 fuseerden ze tot PEC. In 1971 kreeg de club de naam PEC Zwolle, in 1982 werd het jaar ‘82 toegevoegd. De naam FC Zwolle dateert uit het jaar 1990. Vanaf 1-7-2012 heet de club weer: PEC Zwolle.

De Zwollenaren werden drie maal kampioen in de Eerste Divisie (1978, 2002, 2012) en won in 2013 de KNVB Beker middels een 5-1 overwinning op Ajax.

Bij PEC Zwolle was ik actief op de afdeling Communicatie & Media. Vanuit deze afdeling worden de digitale en en gedrukte media van de club verspreid. Denk hierbij aan de businessmagazines en clubmagazines die door ons worden geschreven en de programmaboekjes voor wedstrijden. Naast de gedrukte media was ik bij PEC Zwolle voornamelijk bezig met de digitale media. Artikelen als ‘Buiten de stadspoorten’ en de voorbeschouwingen voor wedstrijden schreef ik voornamelijk. Ook zorgde ik er dagelijks voor dat de Facebook, Instagram, Twitter en Snapchat gevuld werden met unieke content.

Ik heb voornamelijk veel communicatievaardigheden opgedaan in deze stageperiode. Hoe schrijf je artikelen, voorbeschouwingen en andere teksten in PEC Zwolle-schrijfstijl? Hoe redigeer je teksten en hoe zorg je voor unieke content op je Social Media kanalen? Maar dat is nog niet alles. Door projectleider te zijn bij een marketingcampagne om bakvormen te verkopen heb ik veel geleerd over leiding geven, projectplannen opstellen, het presenteren van deze projectplannen en het uitvoeren hiervan.

Grand café Milligers

Allround medewerker

Ik werk sinds mijn 14e jaar bij het Strandhuis Milligerplas.
Ik ben gestart als afwashulp en inmiddels heb ik mij ontwikkeld als allround medewerker. Ik werk voornamelijk in de keuken en help wanner nodig in de bediening. Daarnaast verricht ik
allerlei taken in en rond het strandhuis.

TriplePro Direct Marketing

Fondsenwerver

Bij TriplePro Direct Marketing ben ik actief als fondsenwerver voor goede doelen.
Hierbij benader ik mensen op straat om donateur te worden. Momenteel namens een grote organisatie die zich inzet tegen moeder- en kindersterfte als direct gevolg van bevallingen in Zuid- en Oost Afrika.