Close Close Preview

Your amazing online presence is right this way.

Create your profile
Capture who you are, what you do, and where you're going. All in one place.

Robin Oost

Robin Oost

Store Manager

KPN

Store manager KPN Hi

Message
MENU ☰

KPN

Store Manager

Buiten het verkopen en alle aspecten daar omheen, bestaan mijn taken uit het managen van een team met 3 FTE op het gebied van een steeds weer veranderende markt omgeving, deze veranderingen weerspiegelen zich in de strategie van Hi en een belangrijk onderdeel van mijn functie bevat het doorvertalen van deze veranderingen naar mijn team. Het is erg interessant werk omdat je altijd het beste van jezelf en je team moet verwachten en daarbij de beste ervaring voor de klant moet bieden.

Career medium 04
Career
Career medium 05

KPN

Sales Advisor

Adviseren van klanten op basis van hun wensen en daarbij een passend aanbod doen, dat zowel aansloot op de wensen van de klant alsmede die van het bedrijf . In de omgeving van het merk KPN moest ik oog hebben voor de mobiele situatie en de thuis situatie waardoor er altijd wel cross sell mogelijkheden waren te benutten.

Career

Hi

Sales Advisor

In weze hetzelfde als bij het merk KPN echter specifiek op mobiel gericht en jongeren, de wijze van verkopen is daardoor wezenlijk anders. Het is een minder zakelijke manier en een in mijn mening meer geraffineerde manier van verkopen, omdat je echt, meer dan bij KPN, op de persoonlijkheid van de klant inspeelt en je een diepere klantbinding bewerkstelligd.

Career medium 05
Career

Havo

Potential manager class

Potential manager class

Verkoop voor gevorderden

Verkopen advanced +