Close Close Preview

Your amazing online presence is right this way.

Create your profile
Capture who you are, what you do, and where you're going. All in one place.

Nanneke Steenbekkers

Nanneke Steenbekkers

Marketing and Communication Assistant

Stichting Bij de Soete Moeder

Eindhoven Area, Netherlands

Ik ben Nanneke, een gemotiveerde starter op het gebied van Marketing en Communicatie. Ik ben leergierig, enthousiast en vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen op het gebied van Marketing en Communicatie, maar ook op het gebied van, onder andere, ICT en duurzaamheid. Momenteel ben ik actief als Marketing en Com...

Message
MENU ☰

Stichting Bij de Soete Moeder

Marketing and Communication Assistant

Stichting Bij de Soete Moeder is een leerwerkbedrijf dat tevens gaat fungeren als hotel. Hun missie is om jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt te helpen die afstand weg te nemen. Jongeren kunnen hier terecht om onder begeleiding werkervaring op te doen om zo, met hulp van de Soete Moeder, door te stromen naar een opleiding of een vaste baan.
Mijn verantwoordelijkheden bij de Soete Moeder bestaan voornamelijk uit Marketing en Communicatie gerelateerde werkzaamheden; ik ben mede verantwoordelijk voor de social media, werk aan het updaten en bijhouden van de website (Wordpress/HTML/CSS) en de Teamsite (Office 365). Verder maak ik handleidingen voor het gebruik van bijvoorbeeld de Teamsite of het instellen van de huisstijl van de Soete Moeder, ontwerp ik de nieuwsbrief (Mailchimp) en heb ik bijgedragen aan de organisatie van sponsordiners. Andere verantwoordelijkheden zijn het organiseren van een personeelsdag, het bijhouden van presentielijsten van de jongeren en het ondersteunen van jongeren in hun leer-werktraject.

Career medium 05
Career