Close Close Preview

Your amazing online presence is right this way.

Create your profile
Capture who you are, what you do, and where you're going. All in one place.

Mérèl Bilderbeek

Mérèl Bilderbeek

Adviseur / Trainer / (gast-)docent / Spreker

Nelleke Mulder Imago groep

Amsterdam Area, Netherlands

Ik inspireer jou door bewust te kijken naar de invloed van gedrag en presentatie op jouw carrière. Mijn kracht ligt vooral bij het helpen tijdens het maken van een omslag van midden- naar hoger management, voor het eerst presenteren en voor het eerst in de media komen. Hierbij kun je mijn ervaring en professie inzetten om jou...

Message
MENU ☰

Nelleke Mulder Imago groep

Adviseur / Trainer / (gast-)docent / Spreker

Presentaties

Ik geef door het hele land interactieve presentaties over het vergroten van impact op de werkvloer door uiterlijke presentatie, houding en gedrag.

• Uiterlijke presentatie: Strategisch kleurgebruik en kledingkeuze in een zakelijke garderobe
• Houding: Non-verbale communicatie die jouw boodschap of inhoud versterkt of juist verzwakt
• Gedrag: Zakelijke etiquette, klantgerichtheid en imagobewustwording. Zodat jouw gedrag zorgt voor een prettig en positieve ervaring met jou als persoon (of binnen een organisatie).

Trainingen

De trainingen op het gebied van uiterlijke presentatie, houding en gedrag zorgen dat een team op een lijn komt. In hun presentatie of klantcontact. Het imago of beeld van een organisatie wordt voor 90% bepaald door het gedrag van een organisatie. Het gedrag wordt bepaald door de medewerker. Meer dan ooit is een medewerker écht het visitekaartje.

• Uiterlijke presentatie: zakelijk kleur- en/of kledingadvies, kledingrichtlijnen: hoe willen we als team overkomen?
• Houding: non-verbale communicatie, stem-training: hoe willen we als team dat de klant ons ervaart?
• Gedrag: zakelijke etiquette, klantgerichtheid, imagobewustwording, sociale stijlen, leiderschap, feedbacktraining, Wat willen we afspreken als team in ons gedrag?

Imago-advies

Tijdens een één-op-één sessie kijken we naar jouw persoonlijk presentatie oftewel ‘imago’. Hoe kom je over? Wat is jouw eerste indruk? Klopt dit met jouw gewenste presentatie? Wat doe je goed en wat kun je verbeteren om krachtiger over te komen. Je krijgt een kleur- en kledingadvies, haar-, bril- en make-upadvies. Je leert het strategisch inzetten van jouw zakelijke garderobe. We kijken naar jouw non-verbale boodschappen en we kijken naar gedrag dat jouw kracht afzwakt.

Career medium 01
Career