Close Close Preview

Your amazing online presence is right this way.

Create your profile
Capture who you are, what you do, and where you're going. All in one place.

Ingrid Meulenbelt

Ingrid Meulenbelt

Vrijwilliger

Beschermde Wieg

Breda Area, Netherlands

Ik geloof dat je pas gelukkig kunt zijn in je huis als je je ook thuis voelt. Daarom help ik stellen met verschillende interieursmaken door een interieurstijl te creëren waarin beide smaken goed tot hun recht komen. Hierdoor ontstaat een sfeer waarin zij zich allebei thuis voelen. Voor mijn adviezen en de uitwerking hierva...

Message

4

Followers

MENU ☰

Onze landelijke nieuwe website www.huismakeover.nl is klaar. Neem gerust een kijkje en laat weten wat je ervan vindt. Je vindt er zowel onze zakelijke oplossingen als het sleutelklaarplan samen met onze partner Eigen Huis Keukengroep en onze nieuwe woonco

Omdat je huis veranderen leuk, handig of noodzakelijk kan zijn

Www.huismakeover

Beschermde Wieg

Vrijwilliger

Onze Stichting stelt zich ten doel zwangere vrouwen die – om welke redenen dan ook - geen beroep op reguliere hulpverlening kunnen, durven of willen doen, desgewenst anoniem, hulp te bieden bij hun vragen en onzekerheden rond hun zwangerschap, bevalling of de situatie die ontstaat als zij eenmaal zijn bevallen. Vaak zal het daarbij gaan om vrouwen die hun zwangerschap geheim willen houden uit angst voor repercussies bij het bekend worden daarvan. Dit sluit ook naadloos aan bij het rapport van de Raad voor Strafrechtstoepassing (RSJ) en Jeugdbescherming, waarin de Raad aan de overheid adviseert meer werk te maken van vroegtijdige en laagdrempelige hulp aan ongewenst zwangere vrouwen.

Ons professionele team vrijwilligers zal trachten deze vrouwen bij te staan, niet alleen door te proberen zo goed mogelijk antwoord te geven op hun vragen en advies te geven, maar ook door te proberen hen te helpen tot verantwoorde afwegingen te komen als het om de toekomst van hun aanstaande baby gaat.

De Stichting is 24 uur per dag bereikbaar via 0800-6005, onze chat met ons via www.beschermdewieg.nl en via de locaties in Papendrecht, Groningen, Oudenbosch en Middelbug. welke via dit nummer bereikbaar zijn.

Steun ons
Wij krijgen geen subsidie maar dat is geen reden niet alvast van start te gaan. Een wanhopige moeder en haar kind hebben er niets aan wanneer we wachten op financiële veiligheid. Wil jij ons helpen door ons vanaf € 5 per maand te steunen. Natuurlijk kun je ons ook eenmalig steunen.


HuisMakeOver

Directeur regio Brabant/Drechtsteden

HuisMakeOver is een landelijk werkende formule. Een onderscheidend bedrijf en netwerk van ondernemende professionals actief in de interieur- en vastgoedbranche. Sinds 2008 richt HMO zich op het ‘full-service’ ondersteunen van o.a. woningbouwcorporaties, ontwikkelaars en vastgoed makelaars. HMO is actief in zowel de koop- als huurmarkt.

Alle HuisMakeOver collega’s, zijn stuk voor stuk vakmensen met ieder een eigen specialisme. Woninginrichters, stoffeerders, marketeers, ontwerpers, stylisten, 3D-visualisators, interieurarchitecten, vastgoedstylisten en aannemers.

Door onze kennis en expertise te bundelen en de verschillende disciplines aan elkaar te koppelen, kunnen wij als collectief een betaalbaar full-service concept aanbieden aan onze klanten in heel Nederland. Een breed scala aan diensten vanuit één merk. Met één aanspreekpunt. En met een en dezelfde kwaliteitsgarantie. Én met de creativiteit en werkmentaliteit van onze ondernemers: service- en doelgericht, flexibel en dichtbij.

"Klanten vertalen de HuisMakeOver formule steeds beter om eigen rendement en strategie te vernieuwen of verbeteren. Op dat resultaat zijn wij trots..."

ONZE DIENSTEN, UW GEMAK
www.huismakeover.nl/diensten (PDF leaflet)
- modelwoningen en meubelverhuur
- woonpakketten en afbouwwerkzaamheden
- turn-key en short-stay (tijdelijke) woonconcepten
- woninginrichting en (project)stoffering
- keukens en badkamers (nieuwbouw en renovatie)
- klus- en schilderwerk inclusief vastgoedonderhoud
- visualisaties (digitale restyling, impressies, plattegronden etc.)
- vastgoedfotografie en woningfilms
- maatwerk vastgoedmarketing
- ontwerp van interieurs en commerciële ruimte
- complete huis make-over's

Op onze diensten leaflet treft u tevens een overzicht van alle sociale media kanalen aan.

Een overzicht van onze relaties: www.themakeovercompany.nl.
The MAKEOVER Company is het bedrijf dat achter HuisMakeOver staat.

Telefoon algemeen 088 – 6253 600
Telefoon regio Brabant 088 - 6253 653

Beau Belle |HuisMakeOver

Interieurmediator

Ik help stellen met verschillende interieursmaken en behoeften door een interieur te creëren waarin beide smaken en beheoftes goed tot hun recht komen. Hierdoor ontstaat een sfeer waarin zij zich allebei thuis voelen in hun droomhuis.

Ik geloof namelijk dat je pas echt gelukkig kan zijn als je je in huis ook thuis voelt.

Daarnaast werk ik oa. voor Histor, Flexa, VT wonen en designbeurs en ben ik aangesloten bij HuisMakeOver en BNS Crisp.