Close Close Preview

Your amazing online presence is right this way.

Create your profile
Capture who you are, what you do, and where you're going. All in one place.

Erdal Cetin

Erdal Cetin

3083 ZN

Per direct beschikbaar voor een nieuwe uitdaging!!

Message
MENU ☰

Alphabet (onderdeel BMW Group)

Office Lease Consultant

In 1997 is Alphabet Nederland B.V. opgericht als onderdeel van BMW Groep. Alphabet is als merkonafhankelijke leasemaatschappij een van de grootste leasemaatschappij van Europa. Met meer dan 500.000 leasecontracten in beheer behoort Alphabet tot de top 5 leasemaatschappijen van Europa.

Als Office Lease Consultant ben ik verantwoordelijk voor beheer van 1200 leasecontracten. Binnen mijn portefeuille behoren (internationale)bedrijven met een wagenpark van 30 tot 200 auto's. Naast offereren en nieuwe leasecontracten afsluiten, behoren o.a. adviseren, ontzorgen en autoregelingen doornemen voor passend advies tot mijn takenpakket.

Career medium 01
Career
Career medium 05

PSA Finance

Lease Consultant

PSA Finance Nederland B.V. is een captive leasemaatschappij en maakt onderdeel uit van de PSA Groep, Peugeot en Citroën. Het produceren en verkopen van Peugeots en Citroëns zijn hoofdactiviteiten van de PSA Groep. En dat gebeurt met succes, want inmiddels behoort het PSA concern tot de top drie van Europese autoproducenten. In Nederland is PSA Finance Nederland B.V. de Financiële Divisie binnen de PSA Groep. PSA Finance houdt zich bezig met financiële dienstverlening aan importeurs, verkoopvestigingen en klanten zowel binnen het zakelijke sector als het particulieren sector.

Als Lease Consultant was ik de aanspreekpunt voor verkoopvestigingen en klanten. Hier heb ik mij met name bezig gehouden met het adviseren en afsluiten van leaseproducten aan zakelijke klanten.

Career

SNS Bank

Adviseur

SNS Bank maakt deel uit van SNS REAAL en bestaat sinds 1987. Stichting Spaarbank Limburg en Stichting Gelders-Utrechtse Spaarbank vormen sinds dat moment samen de Samenwerkende Nederlandse Spaarbanken (SNS).

Als Adviseur bij SNS Bank was ik verantwoordelijk voor adviseren van producten zoals leningen, betaalvoorzieningen, verzekeringen, sparen en lange termijn sparen (vermogens opbouw) voor particulieren klanten.

Career medium 05
Career

IBKI

VNA Leasing I

Thorbecke College

Marketing/Commercieel

ROC

IT