Close Close Preview

Your amazing online presence is right this way.

Create your profile
Capture who you are, what you do, and where you're going. All in one place.

Buium Daniela

Buium Daniela

Bucuresti, sector 3

Message
MENU ☰

BRD-GSG

Operator Ghișeu Persoane Juridice

Am efectuat toate operațiunile curente la nivelul persoanelor juridice. Am efectuat depozite de valori foarte mari, aveam grija de dosarele juridice ale societăților comerciale( sa fie actualizate, sa aibă toate documentele in regula). Ținem legătură cu reprezentanții societăților, pe care ii ajutam cu orice era necesar pentru înlesnirea activităților si pentru a avea o colaborare de succes cu aceștia.

Career medium 01
Career
Career medium 04

BRD- GSG

Operator Casierie Persoane Juridice

Am făcut casierie, volumul banilor fiind mult mai mare decât cel din unitățile mici. Deși efectuam operațiuni relativ simple aveam responsabilități destul de mari ( fără prezenta mea nu se putea Inchide tezaurul, predăm banii către BNR, așezam si verificam cantitati uriașe de bancnote).

Career

Brd-GSG

Operator Ghiseu Universal

Pe parcursul celor 3 ani am lucrat cu publicul, am efectuat operațiuni bancare, de la cele mai simple la cele mai complexe. Am lucrat cu sume foarte mari de bani, in paralel cu operațiunile bancare fără numerar, știu sa alimentez un ATM, un ASV, deci si reguli tehnice despre functionarea aparatelor existente intr-o unitate bancară. Făcând parte dintr-o banca cu renume, am participat la numeroase cursuri despre comportamentul si regulile necesare pentru a lucra cu publicul.

Career medium 03
Career
Education medium 01

Facultatea de Jurnalism, Comunicare si Relatii Publice

Comunicare si Relatii Publice

Facultatea aceasta m-a ajutat sa înțeleg oamenii. Îmi place sa lucrez cu publicul de aceea am ales acest profil. Cred ca mi se potriveste foarte bine rolul de PR. Simt ca pot exprima prin fapte ceea ce Miss cer, si pot impresiona prin profesionalism si seriozitate.

Education

Colegiul Economic Calarasi

Diploma de bacalaureat

Colegiu cu profil economic, al doilea din județ, cu profesori exigenti si profesioniști. In urma celor 4ani de studii am in posesia diplomei de bacalaureat, dar si a atestatului profesional. Acest atestat este dovada vie ca pot profesa in domeniul contabil.

Education medium 04
Education